We zijn terug

Gepubliceerd op 13 januari 2018 om 11:19

na een roerige tijd zijn we weer terug

We zijn terug

 

We zijn terug van weg geweest. De afgelopen periode ging het ff allemaal niet zoals we hadden gehoopt. Er waren wat persoonlijke dingen binnen het gezin met een van mijn kids waar ik niet teveel over ga zeggen ivm privacy. Verder liep het op mijn werk anders als gehoopt waardoor de druk bij mij tijdelijk veel hoger ligt. Kortom was ik blij als ik alle ballen enigszins omhoog hield.

 

De rust is nog steeds niet echt terug maar ik wil zo graag ook dit gewoon doen. Dus langzaam in een iets minder snel tempo maar wel terug.

 

Een nieuw jaar een nieuw begin, inmiddels weer contacten met leveranciers dus komen er snel leuke producten in de webshop.

 

Gisteren is er een beautybox binnen gekomen waar ik spoedig een blog over zal schrijven en later per product een review over zal maken.

 

Ik kom later met een schema op welke dag jullie wat kunnen verwachten, er zullen namelijk ook weer weekblogs komen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.