Weekblog week 30

Gepubliceerd op 30 juli 2017 om 20:02

Mijn laatste weekje voor de vakantie

Maandag:
De eerste echte dag van de kinderen hun vakantie. Melvin ging vissen met een vriend dus hij vroeg of mama hem om half 3 wakker wilde maken. Pfffff maar vooruit, hij had ook zelf zijn wekker gezet en was dus zelf al wakker. Scheelde mama dus haar bed uit komen om deze tijd. Me nog lekker even omgedraaid en om half 9 wakker en mijn bedje uit. De meisjes lagen nog heerlijk te slapen. Rustig op gang komen vandaag. Een dagje thuis is ook wel eens lekker. Kimberley ging met oma sporten. Verder mijn huis opgeruimd en schoongemaakt. Weer wasjes gedraaid. In de middag had ik een afspraak voor de verzekering die nodig zijn voor stuff2be. Hebben een goed gesprek gehad over wat echt wel nodig is en wat niet. Hij mailt mij een offerte die ik zal gaan vergelijken met de andere en dan beslissen welke maatschappij het zal gaan worden. Kimberley is ook nog begonnen met haar kamer te veranderen en mama hoeft niet te helpen. Ze word echt groot. We hebben lekker hachee gegeten, de afwas inmiddels ook weer gedaan dus straks lekker nog even op de bank een serie kijken en dan op tijd naar bed. Morgen weer een dagje werken.

Dinsdag:
De meisjes vroeg wakker gemaakt want ik moet naar kantoor. Spullen pakken en op naar oma. Het laatste stukje lopen ze alleen maar kan ze van de overkant van het water in de gaten. Ze doen het super goed ze worden groot mijn meiden. Op weg naar mijn werk kon ik nog niet weten wat voor een dag het zou worden. Pfff wat een rot dagen kun je hebben. Leuke mensen om je heen is erg belangrijk maar sommige vrouwen grrrrr. Dan kun je echt beter een afdeling mannen hebben hoor. Persoonlijk zijn het echt allemaal lieve mensen waar niets mis mee is. Maar werk gebonden kunnen sommige mensen zo niet collegiaal zijn en in het verleden blijven hangen. Gelukkig is de dag wel heel snel gegaan. Na mijn werk de meiden laten weten dat ik er bijna was dus kwamen ze me tegemoet lopen. Thuis snel eten gemaakt rijst met groente en kip. Daarna lekker rustig tv kijken en wat in huis rommelen.

Woensdag:
Vandaag lekker uitslapen en rustig opstarten daarna even boodschapjes doen en vast wat schoolspullen voor Kimberley geshopt. Eenmaal weer thuis lekker in huis gerommeld wasjes gedraaid en de hachee op gezet. Het hele huis ruikt zo lekker. Kimberley kan niet wachten totdat het klaar is haha. Ook gewoon weer lekker op de bank tv kijken en nog wat dingen geregeld voor de webshop.

Donderdag:
Vandaag weer een dagje alleen op kantoor, druk maar je merkt ook wel dat de telefoontjes minder zijn dus kunnen nu lekker veel wegwerken. Ook nog even met een collega wat producten besproken deze komen binnenkort op de site te staan. Daar later meer over. Aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis. Wel heel erg moe dus maar vroeg naar bed vandaag. Meiden hebben bij oma gegeten en ze hadden nog iets voor me over gehouden mmmmm lekker zuurkool. Melvin is al de hele dag ziek en wilde niet echt eten. Op de bank al even in slaap gevallen dus daarna maar meteen mijn bedje in gegaan. Het was echt klaar voor vandaag.

Vrijdag:
Weer zin in vandaag lekker samen met Jane op kantoor. En na vandaag vrij tot donderdag. Heerlijk samen met mijn kids genieten van de vrije tijd. Vandaag even een paar lieve woorden voor mijn collega Leah,, schatje je bent een toppertje en weet dat je altijd naar ons toe kan komen. We zijn er voor je. Ook vanavond was alle energie eruit echt tijd voor een paar rustige dagen.

Zaterdag:
Melvin moet werken dus toch nog even vroeg op maar wel lekker rustig aan de dag beginnen. Steffey om 9 uur wakker en Kimberley om kwart voor 11 dus de meiden nemen het er lekker van. Nadat ze lekker rustig zichzelf klaar hadden gemaakt zijn we even naar de Amsterdamse poort boodschappen gaan doen. Ik had daarna weer zo een last van mijn rug dat ik even een pauze heb genomen en daarna de keuken in om eten te maken. Opgebakken aardappeltjes, doperwtjes champignons en wienerschnitzel. Daarna hadden mijn meiden een verrassing voor mama een rugmassage, gezichtsbehandeling en een voetbehandeling. Wat een verwennerij, verder lekker serie gekeken en straks lekker naar bed.

Zondag:
8 uur vanmorgen werden Steffey en ik wakker we dachten allebei nog lekker even blijven liggen. Is Steffey weer in slaap gevallen dus dacht ohhhh lekker dan blijf ik ook lekker liggen werden we om half 11 weer wakker. Oeps maar het was erg lekker. Daarna heerlijk nog even lui op de bank haha daarna toch maar even de dingen in huis gedaan. De meiden hebben weer de dieren een schoon hok gegeven. Toen bedacht Kimberley opeens dat ze sims 4 wilde kopen. Let op dat was om kwart over 4 haha dus snel op internet gekeken en op naar Intertoys oostpoort. Daar waren we om kwart voor 5 helemaal blij hadden ze wel de hoes maar niet de inhoud pffff. Een grote teleurstelling natuurlijk. Mama even snel Intertoys centrum gebeld daar hadden ze hem nog dus in tram 9 op naar het centrum. Helemaal happy met sims 4 op weg naar huis. Nu eten maken, spel installeren en dan serie kijken en ondertussen was vouwen. Morgen de eerste dag van mijn vakantie.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.