Weekblog week 29

Gepubliceerd op 23 juli 2017 om 21:44

Een pittig weekje

Maandag:

De laatste schoolwerk voor de vakantie, Kimberley beetje gespannen want ze gaan vandaag de musical doen voor de hele school. Steffey gespannen want misschien gaat ze wel huilen. Ik in de ochtend nog even een overleg op school omtrent de bieb, maar wel zorgen dat ik echt om 10 uur weg ben anders zie ik al iets van de musical. Verder thuis nog dingen geregeld voor de bieb en verder mijn huis even door omdat ik morgen weer moet werken.

Dinsdag:

Mama een steen in haar maag vanavond de afscheidsmusical bekijken van mijn grote kleine meisje. Maar eerst weer een dagje kantoor met Jane. Samen op een kantoor dat is vandaag toch wel lekker. We hebben allebei een mindere dag Jane wordt een beetje ziekjes de schat. Maar evengoed best veel werk verricht. Dat gaat toch gewoon door. Kimberly heeft in de ochtend een voorstelling voor opa’s en oma’s en in de middag lekker vrij. De meisje eten bij oma want het wordt wat haasten vandaag. Ze moet om kwart over 6 weer op school zijn voor de voorbereidingen op de avondvoorstelling tevens de laatste keer. Melvin, oma, Steffey en natuurlijk ikzelf zijn aanwezig bij de musical monsterhit. Bovenverwachting goed zonder tranen de avond doorgekomen hahaha. Zo trots op deze klas wat hebben ze het goed gedaan.

Woensdag:

Vanmorgen nog de laatste dingen gedaan voor de bieb terwijl ik Steffey naar school bracht. Kimberley begint namelijk pas om 10 uur. Haar laatste paar uurtjes op de basisschool. Om 12 uur worden ze op de rode loper uitgezwaaid door de hele school en ouders. In de klas had Steffey het even moeilijk met het feit dat haar zus nu echt weg gaat van school. Mama had haar emoties onder controle tot het moment dat mijn meisje huilend over de rode loper liep en onderwijl nog knuffelend met de juffen die ook langs de rode loper stonden. Mijn meisje had het zo moeilijk met het afscheid. De hele dag was ze verder van slag maar ook wel zin in haar grote nieuwe avontuur.

Donderdag:

Samen met Kimberley Steffey naar school gebracht, zodat ze nog even kunnen knuffelen hahaha. Ik naar mijn werk weer een dagje alleen dus wat zal deze dag weer brengen. Steffey heeft vandaag allemaal leuke dingen op school en Kimberley gaat haar juf helpen. Dus de laatste schooldag toch even samen terwijl Kimberley eigenlijk vrij is vandaag. Na vandaag begint voor hun dan echt de vakantie.

Vrijdag:

Ondanks de vakantie toch vroeg op want mama moet nog werken. Lekker dagje leuke dingen doen bij oma. Vandaag weer gezellig met Jane op kantoor dus dat wordt weer gezellig druk. Jane gelukkig wel wat opgeknapt maar nog niet de oude. Verder was ze natuurlijk erg benieuwd hoe mijn emo dagen hahaha verlopen waren. Het is achter de rug gelukkig nu nog een weekje werken en dan ook vrij met mijn kids.

Zaterdag:

Lekker in de ochtend wat geluierd, boodschapje gedaan en en cadeautje gekocht voor een vriendinnetje van Steffey ze heeft morgen namelijk een kinderpartijtje. Daarna lekker naar Artis geweest, even het nieuwe olifantenverblijf bekeken wat is dat mooi geworden zeg. Ook hebben we het baby girafje kunnen bewonderen, wat een schatje is dat zeg. Om half 4 zou er een poppenkast zijn maar dat ging niet door en hebben ze een kinderyoga les gegeven. Steffey heeft zo leuk meegedaan. Trots op mijn meisje.

Zondag:

Vanmorgen langzaam op gang gekomen door de pijn in mijn rug maar verder toch nog even flink met de was bezig geweest en wat opgeruimd in huis. In de middag Steffey naar kinderpartijtje gebracht daarna boodschapjes gedaan voor de Surinaamse bami. Met Kimberley even de tijd genomen om nog lekker een serie te kijken en daarna lekker samen in de keuken aan het kokkerellen . Steffey is lekker thuis gebracht dus die kon toen bijna meteen aanschuiven. Na het eten wilde de meiden nog even met Gabbana lopen en Pokemons vangen. Uit eindelijk hebben we ruim anderhalf uur gelopen Gabbana dacht na een tijdje ik stop ermee je tilt me verder maar op. Hoe bedoel je het is een diva haha. Vanavond maar op tijd mijn bedje in heb nog steeds veel pijn het wil vandaag maar niet zakken ondanks mijn medicijnen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.