Weekblog week 28

Gepubliceerd op 22 juli 2017 om 15:46

Gezellig weekendje

Blog week 28

Maandag:

Na een pittige nacht iedere 2 uur mijn bed uit voor onze baby in huis, kijken of ze het goed blijft doen en voldoende drinkt bij mama vol goede moed aan de nieuwe week begonnen. In de ochtend een gesprek op school als afsluiting voor de overstap training van Kimberley. Hierin heeft school geholpen om de overstap naar het voortgezet wat makkelijker te maken. Ze heeft goed mee gedaan en is gegroeid in het proces dus allemaal positieve berichten. Daarna weer naar huis de dagelijkse dingen even gedaan. Ook weer wat administratie gedaan en wat contacten benaderd. In de middag de bieb weer gedraaid vandaag was het simpel alle boeken moesten alleen maar ingeleverd worden. Dan kan ik verder met de afronding voor dit jaar.

Dinsdag:

Vandaag was ik lekker vrij even een extra dagje thuis vanwege mijn zus die morgen weer terug vliegt naar Engeland. Heel veel gedaan en toch ook even lekker ontspannen. Steffey was niet lekker dus is bij mama thuis gebleven. Monique kwam ook nog gezellig langs en is blijven eten. Daarna ging ze weer weg en kwamen bij Steffey even de tranen omdat ze morgen weer weg gaat. De kids zijn ook wel erg moe hoor en echt toe aan vakantie. Kimberley helpt nu veel op school voor het decor van de musical van volgende week. Pfff dan is groep 8 echt klaar.

Woensdag:

Steffey nog steeds niet lekker dus nog een dagje thuis, af en toe lekker even met mama op de bank doet wel goed. Verder heeft mama tussendoor weer van alles gedaan. Monique weer veilig in Engeland aangekomen. En Kimberley de hele middag op school voor het decor.

Donderdag:

Vanmorgen is steffey wel naar school en hebben ze een uitje naar boerderij elsenhove om daar de boer te helpen. Ze had er zin in maar vond het erg jammer dat mama moest werken en dus niet mee gaat. Ik weer een dagje alleen op kantoor maar wel gezellig met andere collega’s kunnen lunchen. Daarna mijn meisjes weer opgehaald die al weer gezellig bij oma hadden gegeten. Voor Melvin en mezelf had ik de dag ervoor al pasta gemaakt dus dat was lekker makkelijk. Verder door de hoofdlijn niet veel gedaan maar Melvin had het belangrijkste al gedaan omdat hij vrij was.

Vrijdag:

Vandaag gezellig dagje met Jane gewerkt samen op een kantoor dus konden lekker overleggen zonder dat we van ons plek af moesten. Ik ging ff uurtje eerder weg omdat Kimberley een bbq had op school. De ouders gingen picknicken met elkaar in het park, super gezellig. De kinderen van groep 8 kwamen na de bbq gezamenlijk daarheen dus was dat een gezellige avond in het park. Eenmaal thuis allemaal douchen en naar bed. 

Zaterdag:

De ochtend zoals altijd even Melvin naar zijn werk geholpen. Daarna even mijn huis door, de meisjes even de hokken van de diertjes schoongemaakt. Later in de middag toch nog maar even weggaan naar de Gaasperplas wat was dat heerlijk lekker spelen klimmen klauteren en vooral met zand en water spelen. Mama lekker in het zonnetje beetje gelezen blogjes geschreven en zichzelf dus prima vermaakt. Na een paar uurtjes weer naar huis om te eten en de laatste dingetjes in huis te doen en wasjes te draaien. Daarna lekker series kijken met mijn meiden.

Zondag:

Vanmorgen vroeg op Steffey met haar vader mee en ik met Kimberley naar de bioscoop. We zijn naar de verschrikkelijke ikke 3 geweest. Een erg leuke film. Vandaag verder een dagje huishouden, wassen en chillen. Verder aan de administratie en contacten leggen voor de webshop.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.