Weekblog week 27

Gepubliceerd op 15 juli 2017 om 15:20

Een weekje vol met leuke dingen.

Week 27

Maandag:

Steffey wordt vol spanning en met veel goede zin wakker, want vandaag heeft ze schoolreisje. De bestemming is nog onbekend maar ze is zo blij want mama gaat mee vandaag. Eenmaal in de klas nog snel even de juf helpen om met een kindje te oefenen met lezen. Ze komt uit het buitenland en kan al best goed Nederlands praten maar lezen gaat nog wat langzaam dus lekker vaak oefenen. Daarna krijgen we de regels voor de dag door. Ook wordt er een hulpkindje voor mama ingeschakeld omdat ze haar stem nog kwijt is. Zoals zoonlief zou zeggen nog steeds aan het oefenen voor een 0900 lijn hahaha. Het moment is daar ze krijgen te horen waar ze heen gaan onder een luid gegil zegt de juf Lineaushof, het beloofd een gezellige dag te worden. De kinderen hebben echt genoten lekker het park door en tussendoor met zijn allen op de verzamelplek een hapje en drankje.

Dinsdag:

Een gewone drukke dag op kantoor, er ligt een pittige klus op me te wachten met een deadline, dus even knallen en mijn lieve collega doet de dagelijkse taken even. Even niet zo een spannende dag om over te schrijven maar ook die dagen heb je er wel eens tussen. Vanaf morgen is mijn zus weer een weekje in Nederland dus dat wordt weer even genieten.

Woensdag:

De meiden zijn blij als ze wakker worden want hun tante zien ze vandaag weer. Nog even een ochtend naar school en dan later in de middag knuffeltijd. Mama is lekker vrij vandaag dus moet even het huis door om goed op te ruimen en schoon te maken. Na een lange werkdag doe ik meestal alleen het hoognodige en denk dan vaak morgen weer vrij dus kan ik weer alles goed doen. Ook de administratie moet gebeuren dus daar ook nog even mee bezig geweest. Ook kwam mijn vriendinnetje Daphne nog lekker een bakkie koffie doen. Even gezellig geklets en toen heeft de schat me ook nog even geholpen met opruimen en stofzuigen. Zodat ik nog wat andere dingen kon doen. Daarna samen onze kids opgehaald van school nog even via het dorpsplein boodschapjes gedaan en terug naar huis. Wachten totdat Monique geland is en een bakkie komt doen. Ze heeft lekker bij ons gegeten. We hebben krieltjes, sperziebonen met een schnitzel gegeten. Daarna is ze weer weggegaan en kon Steffey lekker naar bed. Nog even een serie gekeken met Kimberley daarna zij ook naar bed. Ik nog even de boel op gaan ruimen en ook lekker naar mijn bedje gegaan.

Donderdag:

Deze dag zit altijd zonder mijn collega Jane maar vandaag dus extra druk vanwege de deadline morgen. Wederom hectiek en drukte maar de dag gaat dan ook te snel. Op weg naar huis om de meisjes bij oma en Monique o te halen. De meisjes hebben daar ook lekker gegeten. Daar nog even een bakkie koffie gedaan en weer naar huis Steffey snel onder de douche en naar haar bedje. Mama weer even serie gekeken met Kimberley onder het eten. Melvin was vroeg thuis van school en had al even een stofzuiger door het huis gehaald zodat ik dat niet meer hoefde te doen. Kon ik vandaag lekker vroeg douchen en mijn bedje in duiken. Morgen de grote dag voor de deadline dus goed uitrusten.

Vrijdag:

De meiden snel naar school brengen zodat ik vroeg op kantoor kan zijn om alles voor te bereiden. De hele dag in gesprek gezeten, maar aan het einde van de dag alles positief en goed afgerond. Trots op het werk wat we hebben verzet met zijn allen. Daarna de meiden weer opgehaald, snel even iets te eten gemaakt en Steffey naar der vriendinnetje gebracht zodat ze daar kon slapen. Kimberley is naar de disco gebracht door mijn vriendin Sandra en ook weer opgehaald. Toen is Kimberley naar huis gegaan en kwam Melvin al weer thuis van volleybal. Ik was namelijk met mijn moeder, zus en neef lekker uit eten en daarna nog een drankje gedaan in woody’s. Om 23.00 uur was ik weer thuis en waren de twee kanjers een uurtje alleen en dat ging prima. Trots op ze en ondertussen bedenk je jezelf jeetje wat worden ze groot. Toen ik lekker in bed lag ging mijn telefoon 00.45 uur schrok me rot hahah maar dat was de mama van Steffey der vriendinnetje ze was niet lekker ze wilde naar mama dus ben ik haar op gaan halen. Gelukkig wonen we in dezelfde flat. Daarna nog even samen in bed gezeten en toen weer gaan slapen. Morgen weer vroeg op Melvin moet werken en Kimberley naar een afscheidsfeestje van een klasgenootje. De laatste loodjes van groep 8. Slik het gaat zo snel.

Zaterdag:

In de ochtend Melvin de deur uitgezet haha naar zijn werk. Kimberley zich klaargemaakt voor het zwempartijtje, ze kon gelukkig met de moeder van een vriendinnetje meerijden en ze wordt ook weer thuis gebracht. Steffey en mama lekker met Monique dagje shoppen, we zijn begonnen in meer en vaart daarna via de Kinkerstraat terug naar huis, we waren echt gesloopt. Daarna lekker bij ons eten, we gaan lekker bbqen. Ook blijft ze bij ons slapen dus gezelligheid alom.

Zondag:

Weer vroeg op want Monique gaat een dagje naar Beverwijk, wij blijven lekker thuis om van alles en nog wat te gaan doen. We zijn lekker in huis bezig en af en toe series aan het kijken. Kortom een lekkere rustige zondag. Op een gegevens moment ziet Kimberley iets in de kooi van onze cavia’s liggen. Helaas een dood baby’tje, maar ze is behoorlijk aan het bevallen en zo volgt er ook een klein levend baby’tje echter hierna volgen er helaas nog 2 dode. Ze zijn erg klein allemaal waarschijnlijk dus iets te vroeg. Ook diegene die levend geboren is erg klein. Ondertussen een hotline met mijn neef want die heeft een vriendin die hier veel verstand van heeft. Trots op ons mama cavia en trots op haar mooie baby. Later zal hier een aparte blog over komen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Eva
2 jaar geleden

Leuke blog!