weekvlog week 26

Gepubliceerd op 3 juli 2017 om 18:43

een standaard weekje

Blog van week 26:

Maandag 26 juni 2017:

Vanmorgen eerst de meisjes naar school gebracht en daarna even thuis wat dingen geregeld voor zoonlief. Half 10 de deur uit naar de kamer van koophandel. Vandaag is de dag dat ik de stap neem om mijn eigen bedrijf in te schrijven. Spannend maar wel erg leuk. Eenmaal daar aangekomen samen met een mevrouw naar een aparte ruimte alles doorgesproken en in het systeem gezet. Een super concept met goede vooruitzichten noemde ze het. Stiekem toch wel heel trots. Helemaal in mijn nopjes terug naar huis, even een kopje koffie en een foto gestuurd naar mijn zoon, mijn lieve vriendin en de dansjuf van mijn dochter. Vol ideeën maar die moeten nu nog even wachten. De meisje moeten uit school gehaald worden voor een broodje en daarna de bieb draaien. Na school even snel mijn huis door gegaan en weer achter de laptop gekropen om nog wat zakelijke dingen te regelen. Oeps nu even snel het eten maken zat zo in mijn laptop dat ik even de tijd was vergeten, maar de kids zorgen er wel voor dat ik toch echt even eten moet gaan maken. Hahaha. Na het eten even relax tijd met de meiden even een serie kijken dan mijn kleine meisje in bed stoppen en verder met mijn andere meisje. Daarna voldaan mijn bedje in.

Dinsdag 27 juni 2017:

Vroeg op voor zoon lief, wetende dat de meisjes straks ook al zelf wakker zullen worden want mama is jarig vandaag. Tot grote ergernis van mijn kids vier ik mijn eigen verjaardag eigenlijk nooit. Maar wel lekker verwend door mijn kanjers. Een mooie tas, twee lekkere luchtjes en make up. Vandaag ook gewoon naar mijn werk. Het NKCV nu nog gevestigd in het AMC, een gezellige dag met mijn collega Jane. We kennen elkaar vanaf 1 juni toen ik ben begonnen maar de enorme klik die we hebben is onvoorspelbaar. Voelen elkaar nu al vlekkeloos aan zo fijn. Een drukke dag op kantoor maar zijn wel weer lekker op geschoten om orde in de chaos te scheppen hahaha. De meisjes hadden sportdag, maar kimberley was niet lekker en is dus een dagje bij oma gebleven. Steffey heeft het heel erg leuk gehad en is later nog met een vriendinnetje naar de bioscoop geweest. In de avond nog even achter de laptop wat voorbereidingen gedaan en nog lekker een serie gekeken met kimberley. Ondertussen is zij lekker bezig met het ontwerpen en maken van sieraden die met de tijd ook in de webshop komen te staan. Daarna weer naar bed, morgen dagje thuis dus aan het werk voor mijn eigen bedrijf (klinkt best gek nog eigenlijk)

Woensdag 28 juni 2017:

Vanmorgen de meisjes naar school gebracht en ik nog wat zakelijke dingen geregeld zoals telefoon en tablet zodat ik altijd en overal kan werken. Verder even wat in huis  gedaan. Ook is de eerste post van stuff2be een feit, mijn zakelijke rekening is officieel mijn pas is binnen. Nog wat telefoontjes gedaan voor eventuele samenwerkingen en er komen wel al wat leuke dingen aan verwacht ik. Om kwart over 12 mijn meisjes weer opgehaald steffey na een broodje naar de laatste dansles niet om te dansen maar om met zijn alle de videoclip te bekijken die ze hebben gemaakt. Ook hebben ze afscheid moeten nemen van Juf Mieke was wel even slikken maar wij nemen geen afscheid want ik ga met haar samenwerken na de zomervakantie. Kimberley moest na haar broodje naar haar nieuwe school dus ben ik met haar meegegaan. De eerste kennismaking met haar nieuwe klas en mentor heeft ze gehad. Het zijn leuke kinderen in die klas dat is dus een goed vooruitzicht. Ik even lekker mijn tijd doorgebracht in het stadshart van Amstelveen heb ik zomaar ontdekt dat er inmiddels ook een Action is gekomen. Natuurlijk even lekker er doorheen gelopen en wat kleine dingen gekocht zoals een notitieblok en gekleurde pennen. Verder had ik niet zo heel veel tijd om echt even goed rond te neuzen. Gaan we binnenkort even terug met de meiden. Eenmaal thuis is steffey ook weer thuisgebracht van een kinderfeestje waar ze aansluitend na dansles ook nog naar toe moest maar gelukkig was er een ouder zo lief om haar mee te nemen en ook weer thuis te brengen. Dat maakt het soms logistiek toch net even wat makkelijker. Na het eten kwam Vomar de boodschappen bezorgen. Dat is ook zo fijn de boodschappen doen in een app op je telefoon en alles wordt bij je thuis in de keuken neergezet. Soms moet je het jezelf even makkelijk maken zeg ik altijd maar. Nu nog even de laatste dingen in huis en voor stuff2be afronden en dan heerlijk even in de relax modus voordat ik naar bed ga.

 

Donderdag 29 juni 2017:

Zoals iedere dag vroeg op voor de kids maar ook moet ik vandaag weer naar het NKCV. Voor Steffey even overblijf spullen klaar maken want op donderdag is oma er niet tussen de middag. Kimberley regelt het inmiddels gewoon zelf. OP donderdag zit ik altijd alleen op kantoor dus is het altijd erg druk, ook ivm een deadline naast de gewone werkzaamheden. De dag gaat wel altijd erg snel en we hebben weer veel dingen bereikt. Nadat ik weer thuis was eten gemaakt en toen Steffey in bed lag nog even wat zakelijke dingen geregeld. Maar vanwege hoofdpijn niet zoveel gedaan als dat ik eigenlijk zou willen. Van de mensen die inmiddels weten dat ik gestart ben al veel leuke reacties gehad. Ook van 123inkt.nl een leuke mail ontvangen als reactie op mijn blog die ik over hun had geschreven. Lekker vroeg in bed gedoken morgen weer vroeg dag.

Vrijdag 30 juni:

Wederom een gewone schooldag voor de kids en voor mama weer een drukke dag op kantoor maar wel lekker met mijn lieve gezellige collega Jane. We hebben een drukke maar gezellige dag gehad samen. Nog maar kort collega’s maar vanaf dag 1 een leuke bijzondere klik. We hebben aan een half woord genoeg en hoeven elkaar soms alleen maar aan te kijken om te begrijpen wat we bedoelen. Zomaar een topdag op kantoor. Weer veel werk verricht om voor het hele team efficiënter te werken. Melvin is met Steffey gezellig naar Beach volleybal gegaan, waar mijn meisje helaas door haar enkel is gegaan dus heeft ze nu pijn aan haar voetje. Ze ligt nu lekker op de bank met haar voetje omhoog. Toen ik Kimberley bij oma op ging halen en daar nog even een lekker bakkie koffie heb gedronken zat mijn neef daar dus weer even lekker bigekletst. Dan ff met laptop op de bank en verder een avondje in de relax met mijn kids.

Zaterdag 1 juli;

Vanmorgen lekker uitgeslapen met mijn moppies. Eerst lekker in de relaxmodus met een kopje koffie wakker  worden en meteen even mijn lieve zus een berichtje gestuurd want ze is jarig vandaag. Ook de man van mijn vriendin is jarig vandaag dus ook die even een berichtje gestuurd. Na de relaxe ochtend even mijn huis door gegaan was ook weer even nodig. Verder nog wat gewerkt en in de middag kwamen er nog wat binnen voor het bedrijf. Verder was het niet echt lekker weer dus zijn we lekker thuis gebleven en hebben we genoten met de meiden dat we even niet echt iets moesten. Melvin is lekker gaan vissen, ja zelfs met regen is hij niet tegen te houden. Verder ben ik mijn stem kwijt de kids liggen steeds in een deuk maar ik kan je vertellen het is vermoeiend hahahaha. Mijn was machine was al niet helemaal goed meer maar deed het nog maar vandaag is die helaas echt overleden. Op dit moment kan ik daar even niets aandoen. Dus maar snel kijken voor de mogelijkheden wat betreft een nieuwe. Stomme ding had het nog even vol moeten houden maar ja het is niet anders.

Zondag 2 juli:

Een heerlijke rustige zondag gehouden met de kids, er volgt namelijk een drukke week. Maandag schoolreisje van Steffey en dan ga ik mee om te helpen. Melvin zijn toetsweek begint en woensdag komt mijn zus weer lekker een weekje naar NL. Nu nog even verder met de benodigde dingen en dan op tijd naar bed.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.