zomaar een maandag

Gepubliceerd op 15 mei 2017 om 20:32

een hectische maandag voor de verjaardag van mijn jongste dochter,

Maandag:
Vanmorgen de meisjes weer naar school gebracht. Het zoontje van mijn vriendin kwam vragen of hij bij mij een broodje mag eten in plaats van overblijven dus ook mijn vriendje ga ik lekker ophalen om 12.00 uur. Toen ik weer thuis kwam heb ik Melvin wakker gemaakt en moest ik even zijn abonnement voor het openbaar vervoer regelen, maar dat kon niet telefonisch en moet ik dus vanmiddag even naar het GVB servicepunt. Daarna even het rooster gemaakt voor de schoolbieb voor de laatste periode, deze even verstuurd naar de bieb-collega’s zodat ze in kunnen schrijven op de dagen dat hun het het beste uit komt. Daarna natuurlijk even de nodige wasjes gedraaid en een stofzuiger door het huis gehaald. Zo is de ochtend alweer voorbij dus op naar het schoolplein om mijn meisjes en vriendje op te halen voor een lekker broodje. Even een rustmomentje op de dag voor ze. Daarna weer naar school voor de laatste paar uurtjes. Ik blijf ook op school om de bieb te draaien. 3 groepen van de school krijgen de kans om boeken te lenen om in de klas te kunnen lezen. Dit doe ik nu al een aantal jaren is inmiddels ook alweer een jaar de coördinatie hiervan op me genomen. Erg leuk om te doen. Om 15.00 uur kan ik meteen mijn meisjes weer mee naar huis nemen maar Steffey gaat lekker bij een vriendinnetje spelen en Kimberley thuis de dieren een schoon hok geven. Ik zal binnenkort wel even een aparte blog schrijven over ons privé dierentuin. Daarna Melvin ophalen bij station Bijlmer omdat we dan meteen zijn abonnement voor de GVB konden regelen. Eindelijk weer thuis meteen de keuken in om eten klaar te maken en een kwarktaart daar hadden de kids zin in dus dan regelen we dat even. Vandaag eten we pasta pennen met groente en gehakt al dan niet met een wrap. Na het opruimen van de keuken en het huis dat ondank dat het al opgeruimd was alweer een zooi is hoe krijgen ze het toch voor elkaar. Als Steffey in bed ligt ga ik even proefdraaien voor de uitdeelcakjes voor Steffey  haar verjaardag aanstaande donderdag. Hierbij wordt ik lekker geholpen door Kimberley. Daarna nog even wat werken en even relax voor de tv en dan mijn bedje weer opzoeken


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.