moederdag

Gepubliceerd op 14 mei 2017 om 20:16

Mijn Moederdag, anders al andere jaren maar zo leuk.

Ieder jaar ben ik een paar dagen voor Moederdag al zelf cadeautjes aan het kopen omdat de kids daar niet aan toe komen. Maar dit jaar waren mijn meiden al weken voor Moederdag aan het rommelen en stiekem aan het doen want ze hadden iets leuks gevonden. Als we bij oma waren hadden ze het steeds over dat ze nog even iets leuks moesten bedenken om het in te pakken. Mijn nieuwsgierigheid werd flink gevoed hahaha. Zoonlief vertelde ook dat hij zelf iets ging halen dus ik hoefde niets te regelen dit keer wat ik stiekem toch ook wel erg leuk vind.

 

Vanmorgen om een schappelijke tijd 09.30 uur stonden mijn kanjers aan mijn bed mama wakker worden. Gewapend met een heerlijk ontbijtje en de leuk ingepakte cadeautjes. Het bloggen nog niet zo in mijn systeem dat ik dacht ohhh hier moet ik een fot van maken. Ik leer het vast ooit wel. Wel een foto van de dingen die ik heb gekregen natuurlijk.

 

Super trots en dankbaar dat ik hun moeder mag zijn. In de middag ook nog even bij oma een bakkie gedaan en een leuk cadeautje gebracht, daar ook geen foto van gemaakt. Moet er echt nog aan wennen. Ze is verwend met een heerlijke cadeau pakket van Dove, haar favoriet.

 

Mijn kleinste prinses inmiddels al heerlijk in dromenland, de man in huis is lekker aan het gamen, en mijn grote prinses is lekker aan het rommelen met van alles en nog wat. Terwijl ik de blog aan het schrijven ben denk ik alle dingen die ik eigenlijk nog wil doen vandaag maar ga eerst nog maar even lekker een bakkie thee doen met mijn meisje.

 

Vanaf morgen ga ik iedere dag een stukje schrijven en die aan het eind van de week online plaatsen. Mochten ik in die week ook nog producten reviewen dan zal ik daar een aparte blog van maken.

 

 

Morgen begint de normale week weer en een van de laatste weken van mijn werkloze bestaan na bijna 3 jaar.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.